2010. január 6., szerda

A doktornál




Most elmondom hogyan kezdődött ez a blog… Az úgy volt, hogy 2009 december 22-én, voltunk a doktornál Eszterrel és Eszter Anyukájával, Gabival közösen. Kicsit félszegnek éreztem magam, először a nőgyógyásznál, főleg így „hármasban”…:) Eszter felfeküdt az ágyra és ultrahangos vizsgálattal kezdett láthatóvá válni a kis „pocak-lakó”! Szépen látszott a kicsi hasikája, a karjai, a lábai, a szemei, az orra, a fülei, minden egészen a helyén van! Ott forgolódott, mozgott előttünk a kis ember, mi pedig négyen vigyorogtunk a képernyőre.

Eszter egész délután csendes volt, és este filmnézés közben kiment a wc-re és először hányt… igaz inkább fejfájás miatt, mint az „áldott állapot” részeként.

Utána boldogan, felszabadultan mosolygott, mintha egy kis hős, egy hős kismama – legalábbis az én szememben mindenképp az:)

A videót és a fotókat pedig minden ismerősünk megnézte. Szeretetteljes meghatottságtól a rádöbbenésig, hogy „íme, ez a valóság”, széles volt a reakció-skála...:)


0 megjegyzés on "A doktornál"

 

Kispapa blog Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Thanks to Blogger Templates Blog | All Image Presented by Tadpole's Notez | Distributed by Deluxe Templates